https://mobirise.com/

PARTNEREK

Partnereim, akiket tiszta szívből ajánlok!


Vannak szolgáltatók, akik magáért az esküvő hangulatáért felelősek, és vannak, akik az utókornak teremtenek örök emléket.

Válasszanak felelősen, átgondoltan, körültekintően. Ebben szeretnék segítségükre lenni.

ZENE

A legjobb élőzene

"Jelenleg több mint 16 éve vagyok a pályán a közönség legnagyobb megelégedettségére. Egy énekes hölggyel, duóban változatosabb, színesebb műsort tudunk felépíteni.

VIDEO

Esküvői videókészítés

"Amennyiben egy fiatalos rugalmas és a mai kornak megfelelő technikai háttérrel rendelkező videós csapatra lenne szüksége, kollégáimmal szeretnénk önnek segíteni ebben."

FILM

Professzionális esküvői film

"Valóban filmes szakembertől országosan esküvői filmek és videók. Sok évtizedes szakmai felkészültség, modern technika, reális árak, rugalmas hozzállás."

CINEMATOGRÁFIA

Elcsípett momentumok

"A cinematográfusok számára az esküvői film-készítés nem munka, sokkal inkább hivatás és szenvedély. A célunk, hogy a nagy nap élményei ne vesszenek el 2-3 órában."

DEKORÁCIÓ

Meseszép esküvőről álmodik?

"Bízza ránk az esküvői dekoráció elkészítését, hogy minden harmonikus és tökéletes legyen. Többféle csomagunkból mindenki megtalálja a kedvére valót." 

VIDEO

Minőség kompromisszumok nélkül

"A jó esküvői film olyan, mint egy időgép. Lehetővé teszi, hogy esküvődet újból és újból átéld, amikor csak akarod. Sok pár azonban nem is tudja, hogy milyen fontos a minőség."

FOTÓ

Modern, professzionális minőség

"Professzionális felszereléssel és maximális odafigyeléssel próbálok eleget tenni az ügyfeleknek, legyen az esküvő, portfólió fotózás vagy bármiféle emberábrázolás.

FOTÓ

Figyelni minden mozdulatotok...

"Célom, hogy ne csupán megörökítsem a nap pillanatait, hanem maradandó műalkotást készítsek, visszaadjam nektek esküvőtök szépségét, minden pillanatát."

FOTÓ

A legszebb hivatás az enyém

"Fényképész vagyok. Minden emlékünk, a múltunk minden pillanata számít. Az emlékek méltó módon való megörökítése igenis a világ egyik legszebb hivatása."

HELYSZÍN

Ahol egész egyszerűen minden tökéletes

"Mesébe is beillő, takaros erdei házikót rejt a fák övezte zsákutca Tényő község határában: Ez a Dombi és Fiai Vendégfogadó és Étterem, egy családi vállalkozás."

HELYSZÍN

A szívből jövő, minőségi vendéglátás

"Fontosnak tartjtuk, hogy olyan ételeket és szolgáltatásokat kínáljunk, melyek híven tükrözik a mai stílusos vidéki éttermi vendéglátás jelenét és jövőjét!"